360 grader panorama foto og video

Vi hjelper deg

Vi kan hjelpe din bedrift med å lage 360 grader panorama foto og video innhold som dere kan bruke på nett. Med innhold som 360 grader panorama foto og video vil du ha større tiltrekningskraft ovenfor kundene. 

Ved  ha en bra bedrifts profil hos Google vil du få økt synlighet og google vil liste deg høyere opp på Google søkeside.

Når vi hjelper deg med å produsere media innhold som bilder, små videosnutter og 360 pannorama bilder/video, laster vi dette inn på deres profil hos Google.

Hvis du ikke har en Google bedrifts profil kan vi bistå med opprettelse av dette.

Ved og oppdatere ditt innhold på din Google profil så vil dette øke din bedrifts synlighet hos Google og i søk. Det øker dine muligheter for at kundene besøker din butikk etter å ha sett bilder, video eller rett og slett tatt en virtuel besøksrunde i din butikk.

Oppføringer med mye medieinnhold utmerker seg

  • Når folk søker etter bedrifter, bruker de kartprodukter i 44 % av tilfellene.
  • Hvis oppføringen din har bilder og et virtuelt besøk, har du dobbelt så stor sjanse for å skape interesse.
  • I snitt fører 41 % av slike søk til besøk på det aktuelle stedet.

 

Street View-Undersøkelse

Engasement

360 graders panorama bilder er noe som skaper engasjement og det er veldig moro å kunne se bilder på en litt annen måte. Dette er en ny måte å se verden på som er veldig spennende.

Ta kontakt for mer info og en uforpliktende prat om hva vi kan gjøre for deg.

Send mail til paul@pstfoto.no eller ring på 46669292 

360 graders fotografering

Jeg er godkjent som en google street view 360 fotograf. Jeg kan komme til din butikk/bedrift og hjelpe dere med økt medie innhold på deres Google bedriftsprofil. En godt oppdatert profil med medieinnhold som bilder og 360 graders visning øker besøket med opp til 41%. Dersom du ikke har opprettet en bedrifts profil så kan jeg hjelpe deg med dette.

Tilby et 360-graders virtuelt besøk i bedriften din

Ved hjelp av engasjerende virtuelle opplevelser kan du oppnå tillit blant potensielle kunder før de besøker bedriften. En sertifisert spesialist kan hjelpe deg med å lage et virtuelt besøk, eller du kan ta Street View-bilder selv.

Bedrifter med en oppføring på Søk har større sjanse for å bli besøkt

  • 94 % større sjanse for å bli vurdert som pålitelige
  • større sjanse for å bli valgt sammenlignet med bedrifter uten en oppføring
  • 29 % større sjanse for at folk vurderer å kjøpe varer og tjenester fra dem

360 grader panorama foto og video

Galleri

Color Viking - Sandefjord - Strömstad

Sandefjord - Badeparken

Sandefjord - Gokstadhaugen

Strömstad - Gallerian Strømstad

Google Street View

Google har jobbet med 360 graders panorama via sin Street View tjeneste i mange år, men det er først de siste årene at det har blitt mer utbredt og vi tar det mer og mer i bruk når vi søker på nett.

Google integrerer søk og kart tjenestene sin mer og mer.

For en bedrift er det veldig viktig og vise seg frem  på en god måte med et godt og rikt media innhold. Det er viktig å være synlig på nett for og få kunden til og besøke nettopp din butikken.

Jeg er en Google Trusted Photographer ( Google godkjent fotograf ) som kan hjelpe deg og din bedrift med en interaktiv visning på Google Map og Google street view.

Dersom du har en bedrifts profil ( Google min bedrift konto ) vil din bedrift komme opp om noen søker på deg eller på dine tjenester.

Du finner mer info om Google street view på denne siden.

Google Lokale Guider

Google Lokale Guider ( Google Local Guides ) og Google Trusted Photographer ( Google godkjent fotograf ). Her kan kundene legge inn bilder og tilbakemeldinger. Dette er veldig bra for din bedrifts synlighet. Dette gjør at Google ser at det er engasement og vil fremme din bedrifts profil foran andre bedrifter som ikke har ett godt innhold på sin profil.

360 graders pannorama video

17 mai 2019 - Barntoget i Sandefjord

17 mai 2019 - Barntoget i Sandefjord

Add Your Heading Text Here

17 mai 2019 - Barntoget i Sandefjord

17 mai 2019 - Barntoget i Sandefjord

Add Your Heading Text Here