Barne- og familiefotografering

Gjør du som meg og tenker at «nå har tiden gått litt fra oss igjen»?
Du ser på barna og tenker at nå har de vokst og blitt store. Kanskje vokst 10-20 cm.

Jeg ser på gamle bilder fra når min datter var liten. Det har gått fort, nå er hun 9 år og går i 4 klasse. Minstemann er 3,5 år og jeg synes ikke det er lenge siden han kom inn i våre liv. Men vipps så er de voksne og vi står igjen og tenker «hvor ble det lissom av tiden. Det gikk så innmari fort».

Det er derfor vi må være flinke til og ta gode og fine bilder av våre barn som vil vare lenge. Vi må bevare minnene om tiden akkurat nå.

Med mange fine bilder av barna akkurat nå er viktig. Bildene er med på å hjelpe oss og huske tiden. Noe som er utrolig viktig. Og når barna blir voksne så vil de huske tilbake til denne tiden og de kan igjen vise dem til sine barn. Dette er en investering for fremtiden som vil kunne bevares i generasjoner.

En ting som er viktig og ikke glemme er at foreldrene burde også være med på bildene. For når man tar bilder hjemme så er det som regel alltid en av de voksne som er bak kamera og tar bilde. Så det er ofte at det er en som mangler på bildene.

Dette er ikke bra så jeg anbefaler barne- og familie fotografering for hele familien, ikke bare barna. Det skal være kvalitetstid med familien og komme til fotografen og bli fotografert. Det trenger ikke kun være mamma, pappa og barn. Man kan ta med besteforeldre og oldeforeldre.

Så dette er for ALLE.

Jeg møter ofte mennesker som sier de ikke har vært hos en fotograf siden de var konfirmanter, eller når de giftet seg. Dette er godt voksne mennesker. Dette synes jeg er veldig leit og høre. Jeg oppfordrer alle til og bestille en fotografering i DAG og ta med seg hele familien en fotografering. Bare fordi dere fortjener det, fryse tiden, spare minnene og skape noen historier. Det er så viktig at i dag  ikke går i glemmeboken.

Jeg er fotograf i Sandefjord og har et koselig studio litt uten for Sandefjord sentrum.

Blogg

fotografen

Book time

kontakt

Barne og familiefotografering Sandefjord 5

PRIS BARNE- OG FAMILIEFOTOGRAFERING

Barnefotografering (fra ca 1 år): 1500,-*/ 2000,-

Det er ca. 1t fotografering i studio eller ute (så mange antrekk som vi rekker)
Online visningsgalleri – her velger du dine favoritt bilder som skal sendes til klargjøring.


Barnefotografering (fra ca 1 år) m/søsken og eller familie: 2000,-*/2500,-

Her setter vi av ca. 1,5t-2t fotografering i studio eller ute. 
Vi fotograferer da Søskenbilder, familiebilder i tillegg til enkeltportretter.
Online visningsgalleri – her velger du dine favoritter bilder.
Bestillingstime  

 

Bilder er ikke inkludert i fotograferingsprisen og bestilles i etterkant

*Pris når fotografen får tillatelse til å bruke bildene i sin markedsføring.

PRIS digitale filer

Her kjøpes det en startpakke på 5 filer.

Startpakke høy oppløselige filer : KR 5500,-

Startpakke lav oppløselige filer : KR 2500,-

Ekstra filer ut over startpakken

Høy oppløselige fil : KR 250,- pr stk.

Lav oppløselige fil : KR 125,- pr stk.

 

Barne- og familiefotografering

blogg

Familie fotografering Fotograf sandefjord Paul Skahjem thurmer

Barne og familiefotografering

Barne og familiefotografering i Sandefjord Min stil og fotografere barn og familier er ikke å be barna dine stå eller sitte stille foran en hvit …

Abonner på mitt nyhetsbrev

Få eksklusive tilbud og andre nyheter. Det sendes ut 3-6 nyhetsbrev pr år.

Tiden går så alt for alt for fort

Det er ofte jeg tar meg selv i å tenke at hvor har tiden blitt av. Mine 2 barn er nå blitt 8 år og 3 år.

Jeg synes ikke det er lenge siden hun på 8 år bare var noen dager gammel og minstemann på snart 3 år kom hjem for første gang.

Proff fotograf eller mobil?

Man kan si at «men jeg tar jo mange bilder av barna mine». Ja man tar mange bilder av barna med mobilen. Selv gjør jeg det hver dag, men det er noe med det å gå til en proff fotograf og ta noen litt mer proffe bilder.

Mobiler har blitt såpass bra i dag at du fint kan ta ett bilde og skrive det ut i A4. Skal du ha noe særlig større enn det og i en kvalitet som vil vare i generasjoner så lønner det seg og gå til en fotograf og få tatt bilder du kan forstørre så stort du bare måtte ønske.

Fryse tiden

Bilder hjelper oss å huske alle de fine minnene, og disse bildene vil glede barna når de blir voksne, og kanskje deres barn og barnebarn der igjen. Det er viktig og stoppe opp litt og fryse tiden i de flotte øyeblikkene som vil vare livet ut.

Alle disse hverdagsbildene er utrolig verdifulle, men samtidig vet jeg hvor mye bildene fra en barnefotografering betyr for mine kunder. Det er noe helt eget med minnene og øyeblikkene som skapes av en profesjonell fotograf.

Barne og familie fotografering i sandefjord

Barn er ikke modeller

Barn er som oss vokse, de er ikke modeller eller født til å være foran kamera. Men veldig mange barn takler det veldig bra.

Jeg får ofte høre «at mine barn ikke er noe flinke til og smile foran kamera». I utgangspunktet er det ingen barn som er det. Derfor trenger de litt tid. Noen mer enn andre. Så når vi tar oss tid så vet jeg at det blir mange fine bilder av barna.

 

Slik kan det se ut når vi prøver og ta bilder av mine barn.

Barn er barn

Barn er glade, jublende, morsomme og noen ganger litt skeptiske. Noen ganger er de også litt redde når de kommer inn i ett studio. Det er noe jeg skjønner veldig godt. Det er jo så mye rart og se på og ting de ikke kjenner igjen.

Så da er det lurt og bare ta den tiden det tar før barna blir litt mer trygge. Da kommer det så mange fine bilder med forskjellige uttrykk.

Previous
Next

På barnas premisser

Det er ikke alle barn som tar instruksjoner som forventet, de er ofte litt usikre og  forsvinner veldig ofte ut av søkerbildet i retning mamma eller pappa, før jeg har rukket å fokusere og ta ett bilde.

Samtidig har de en spontanitet og et følelsesregister som åpner for det meste rare og fantastiske uttrykk.

Det er nå vi lar barna få litt tid på seg og at jeg leker og snakker med dem, at alle de fine bilde blir tatt. Når det gjøres på barnas premisser.

Barn er lynraske så her er det bare og henge med. Det er heller ikke langt fra gråt til latter. Så hos meg så benyttes ikke stativ for det rekker vi ikke. Jeg følger etter dem med kamera og knipser mens vi leker.

Det er også noen ganger vi kan legge opp til at barnet skal sitte på en stol eller en kasse eller en pute. Hvis fotograferingen ute kan man benytte en benk eller en stien, eller kanskje noe annet som vi finner ute. 

Familiefotografering er kvalitetstid

Barne og familiefotografering er kvalitetstid for hele familien fylt med masse lek og moro. Det er et kjærkomment avbrekk fra hverdagens travle rutiner. Jeg har barn selv og har mye erfaring med å fotografere barn og voksne i alle aldre. 

Jeg setter av god tid slik at fotograferingen blir koselig og minst mulig stress.

Jeg liker veldig godt og ta bilder andre steder enn bare i studio, så jeg tar gjerne bilder i omgivelser som har en betydning for dere, et sted dere har en tilknytning til og har ønske om at skal være en del av minnene deres. Som for eksempel hjemme hos dere, i hagen, i parken i nærheten av der dere bor, på hytta eller andre steder dere tilbringer mye tid sammen. 

Dersom dere kommer tilreisende til Sandefjord har vi utrolig mange flotte steder og omgivelser som er perfekt for familiebilder. 

Familie fotografering.

Fange de flotte øyeblikkene

Barn er så herlige og uforutsigbare, du vet aldri helt hva som kan skje når de skal fotograferes og det er noe av det som gjør det så spennende og fotografere barn. Det blir alltid mye moro, så her er det bare å sette seg ned på gulvet å leke og fange de flotte øyeblikkene. 

For et barn som kommer til studio for første gang er det så mye spennende og nye ting å se på. Så å deres reaksjoner når de utforsker alt det rare som man finner i et studio er morsomt.  Det er masse leker i studio som barnet kan leke med i mens vi fotograferer.

Barne fotografering fotograf paul skahjem thürmer
Barnefotografering ute

Fotografere ute

Jeg tar ikke bare bilder i studio, vi benytter også naturen. Alle årstider har noe som er med på å skape kjempe fine bilder.

Hvis dere og barnet/barna har et favorittsted så er det ikke noe problem om vi reiser dit og fotograferer der. Det kan være i deres egen hage eller en lekeplass i nærheten der dere bor og som barnet/barna kjenner godt til fra før av.

Jeg er med på alt av ideer som fører til flotte bilder som dere kan pryde veggene med. Så ikke nøl med og kom med innspill til meg.