fbpx

Bryllupsfotograf Sandefjord

Fotograf Paul Skahjem Thürmer

Den store dagen!

Paul Skahjem Thürmer har gjennom flere sesonger reist over hele Østlandet og fotografert bryllup. Jeg er ifra Sandefjord, så i Sandefjord har jeg fotografert mange bryllup. 

Bryllupsfotograf Tønsberg Brudepar står ved en liten innsjø

Min stil

Jeg dokumenterer øyeblikkene med min enkle og rene dokumentar stil og gjør mitt ytterste for at bildene skal gjenspeile den store dagen. Bryllupsbildene skal være en kilde til gode minner i mange år fremover.

Bli bedre kjent

For meg er det veldig viktig og treffe dere så jeg kan bli bedre kjent med dere og dere kan bli bedre kjent med meg. Det å treffes ansikt til ansikt er veldig viktig slik at vi kan få kartlagt ønsker og forventninger i forkant.  Det er med på å gi de gode resultatene og ikke minst en god opplevelse.

Derfor inkluderer jeg alltid en eller flere planleggings-samtaler i forkant av alle bryllups-fotograferinger. Ofte har jeg en oppstart samtale der jeg og dere blir bedre kjent og dere forteller om deres tanker og ønsker. Sammen finner vi den «røde tråden» for dagen. Dette er en ledetråd slik at han og dere har en formening om hva som skal skje denne dagen.

Bryllupsfotograf Tønsberg Brudepar midt i gata foran Sandefjord Kirke

Hva tilbyr du av pakker?

Jeg tilbyr flere forskjellige pakker, men de mest vanlige og som det går mest av er heldags-, halvdags- og Vielse + portrettene.

Men det er selvfølgelig fult mulig å skreddersy fotograferingen til å passe akkurat deres dag og ønsker.

Når bør jeg booke fotografering til bryllup

Det kan nok være lurt å bestille bryllupsfotografering tidlig (gjerne et år i forveien). De mest populære datoene går fort!

Ring og avtal tid for en uforpliktende samtale over en kopp kaffe eller om dere sender en mail. Det å bestemme seg for bryllups fotograf kan være et vanskelig valg. Så det er viktig at man ikke forhaster seg eller utsetter det for lenge.

Tilgjenglig

Jeg er tilgjengelig for dere til en hver tid dersom dere skulle ha noen nye spørsmål eller tanker til det som skal skje på den store dagen.

Her kan du lese litt mer om området: https://no.wikipedia.org/wiki/Tønsberg

Den store dagen!

Når den store dagen kommer, som er den største dagen i livet.
Så er det viktig og huske på at man ikke skal tenke på noe annet denne dagen enn dere to.
Dere skal ikke tenke på at gjestene har fått noe å drikk når de ankommer, eller at de blir tatt i mot.
Dere skal kun tenke på dere selv og nyte denne dagen som mann og kone.

* = Obligatorisk