fbpx

Bryllupsfotograf Tønsberg

Fotograf Paul Skahjem Thürmer

Den store dagen!

Hei til deg. Mitt navn er Paul Skahjem Thürmer og jeg har som har gjennom mange år reist over hele Østlandet og fotografert bryllup. Å fotografere bryllup i Tønsberg er noe jeg ønsker og gjøre mer av. Dere kan se noen av bildene jeg har fotografert her . Jeg er fotograf ifra Sandefjord som ønsker og møte flere kunder i Tønsberg. Jeg ønsker flere fotograferinger i Tønsberg. Så jeg håper dere liker det dere ser og ønsker og benytte meg som deres fotograf.

Bryllupsfotograf Tønsberg Brudepar står ved en liten innsjø

Min stil

Jeg dokumenterer øyeblikkene med min enkle og rene dokumentar stil og gjør mitt ytterste for at bildene skal gjenspeile den store dagen. Bryllupsbildene skal være en kilde til gode minner i mange år fremover.

Bli bedre kjent

For meg er det veldig viktig og treffe dere så jeg kan bli bedre kjent med dere og dere kan bli bedre kjent med meg. Det å treffes ansikt til ansikt er veldig viktig slik at vi kan få kartlagt ønsker og forventninger i forkant.  Det er med på å gi de gode resultatene og ikke minst en god opplevelse.

Derfor inkluderer jeg alltid en eller flere planleggings-samtaler i forkant av alle bryllups-fotograferinger. Ofte har jeg en oppstart samtale der jeg og dere blir bedre kjent og dere forteller om deres tanker og ønsker. Sammen finner vi den «røde tråden» for dagen. Dette er en ledetråd slik at han og dere har en formening om hva som skal skje denne dagen.

Bryllupsfotograf Tønsberg Brudepar midt i gata foran Sandefjord Kirke

Hva tilbyr du av pakker?

Jeg tilbyr flere forskjellige pakker, men de mest vanlige og som det går mest av er heldags-, halvdags- og Vielse + portrettene.

Men det er selvfølgelig fult mulig å skreddersy fotograferingen til å passe akkurat deres dag og ønsker.

Når bør jeg booke fotografering til bryllup?

Det kan nok være lurt å bestille bryllupsfotografering tidlig (gjerne et år i forveien). De mest populære datoene går fort!

Ring og avtal tid for en uforpliktende samtale over en kopp kaffe eller om dere sender en mail. Det å bestemme seg for bryllups fotograf kan være et vanskelig valg. Så det er viktig at man ikke forhaster seg eller utsetter det for lenge.

Tilgjenglig

Jeg er tilgjengelig for dere til en hver tid dersom dere skulle ha noen nye spørsmål eller tanker til det som skal skje på den store dagen.

Her kan du lese litt mer om området: https://no.wikipedia.org/wiki/Tønsberg

* = Obligatorisk