Bryllups fotograf

BRYLLUPSFOTOGRAFERING

Portrettfotografering

Jeg har fotografert og fanget magiske bryllupsportretter  i mange år, og jeg får fortsatt ikke nok. Jeg elsker og fange alle magiske øyeblikkene som oppstår.

 

Derfor jeg  legger hele mitt hjerte og sjel i jobben, og bildene. Så dere skal få de aller fineste bildene dere kan få.

 

Å fotografere et bryllup er en kjempe stor oppgave, veldig ofte er det mye mye større enn de fleste kan tenke seg.

Det er også veldig et stort ansvar. Så hvert eneste bryllup jeg får fotografere er jeg både kjempe ydmyk og utrolig takknemlig for at nettopp jeg har blitt invitert med på en så stor begivenhet i to menneskers liv.

 

Ikke nøl med og ta kontakt for en  uforpliktende samtale, så finner vi ut av om vi er en bra match og resten etter det.

 

Fortell meg gjerne litt mer om hva dere tenker og ser for dere. Det er litt mer spennende enn bare en dato og om jeg er ledig.

Jeg holder til i Sandefjord, og jeg elsker å jobbe i området her, men elsker også å reise,  så jeg er ikke låst til å bare fotografere i Sandefjords området.

 

Så fortell meg litt om tankene og ideene dere har for bryllupsdagen deres, når dere tar kontakt med meg, så finner vi sammen ut om jeg er den fotografen som skal få æren til og være sammen med dere og fange alle de vakre øyeblikkene.

Bryllupsfotografering ringer og røderoser

Priser Bryllupsfotografering

Ta kontakt for priser. Benytt skjema under.

Vielse + portretter

Kun vielsen og portretter, 4 timer
12 9000,-
 • Liste element #1
 • Liste element #2
 • Liste element #3
Populær

Send en uforpliktende forespørsel

Bryllups fotografering

Velge rett fotograf

Noe av det en fotograf kan ta bilde av som man kanskje ikke tenker over:

Det er slike små detaljer man ikke får med seg i øyeblikket. Men vil settes stor pris på i ettertid. Forberedelsene er en stor del av bryllupet i sin helhet.

Bryllupsbildene har stor verdi

Tradisjonelle eller kreative bilder

Under planleggingen må dere finne ut om man skal ha tradisjonelle bilder, eller noe mer kreativt. Eller hva med begge deler? Mulighetene er mange. Fotografen kan komme med spennende ideer hvis man ønsker noe nytt.

Har dere noen tanker om hva slags bilder og tema dere ønsker? Mange går for de tradisjonelle i det seremonien finner sted, og ikke andre oppsatte fotografier. Mens andre velger også å dra ut i naturen. På toppen av et fjell. Ved kanten av et hav. På deres favorittplass. Sammen med yndlingsbilen sin. Dyret sitt. Fantasien er det eneste som kan sette grensene for hva dere kan gjøre. Snakk med fotografen om dette. Det er ting som må planlegges i forkant.

Noen ideer til plasser å ta bilder:

Den nordiske looken er klassisk. Det er mange muligheter her.

 • Grønne frodige åkere. Dette gir en kjølig/ kald effekt. Tar du bildene på en mer gul åker vil det fremstå varmere.
 • Hva med på et sandtak?
 • Gamle murvegger. Eldre murer.
 • Industri looken. By- teglstein.
 • Fine små brygger ved vannet.
 • I store skoger. Tunge trær. Disse er også med på å gi beskyttelse for vær og vind.


Mer fargerike og spennende plasseringer er også mulig.

 

 • Den typiske portalen med frodige blomster dere står under.
 • De store fjellene. Fjorder og vann. Vill. Vått og vakkert.
 • Fossefall og vakre elver.
 • Områder med gamle museum eller gamle rustikke bygninger.
 • En plass med masse frodig vegetasjon.

 

Dette kan være ekstra flott med en nydelig kveldssol.

Planlegge litt, lage en plan B

Dere må tenke på i forkant om det vil ta veldig lang tid mellom lokasjon fra A til B for fotografering og der dere skal være i forkant / etterkant.

En god bryllupsfotograf klarer å få så å si alle slags plasser til å fungere for de gode fotoene. Her gjelder det å stole på at fotografen klarer å få frem den perfekte helheten. 

Det er viktig å ha en plan B dersom dere skal fotograferes ute, og været ikke spiller på lag. Skulle likevel regnet melde sin ankomst så kan det være mulig å være godt forberedt. 

Hva med en enkel presenning mellom et par trær? Gjennomsiktige paraplyer kan også fungere som et godt tilbehør. 

 

Regntunge skyer er faktisk med på å gjøre lyset for bilde taking enda bedre! De får vekk de skarpe skyggene og gir et godt utgangspunkt. Hell i uhell!

Å være bryllupsfotograf er litt som maraton i fotografi verdenen. Dette kan fort være 10-12 timer med non stop fotografering av de minste små happenings til de største. De får med seg ting som er fantastiske å se tilbake på som kanskje ikke brudeparet får med seg oppi alt det som skjer.

 

Plasseringen av brudeparet i lokalene spiller en rolle. Hvis det lar seg gjøre for dere så vil det lønne seg å ikke sette brudeparet ved vinduet. Når lyset treffer bak dere vil det kunne påvirke bildene. Om mulig fiks bordplasseringen slik at dere blir sittende slik at lyset ikke treffer bakfra.

 

En liten huskeliste å tenke over før fotoshooten.

 

 • Gode og praktiske sko til terrenget dere skal fotograferes.
 • Varme jakker til å ha utenpå om det er kjølig. Veldig fin å ta på mellom bildene.
 • Tepper eller sitteunderlag for å beskytte antrekket deres.
 • Mat og drikke er nødvendig!
 • Om det er noen rekvisitter dere skal inkludere i bildene så husk de.
 • Brudekjolen og dressen er som regel i sort og hvit. Dette kan fort bli litt kjedelig/blass, så hva med en fargerik bakgrunn?

Budsjett

Bryllup koster! Dette kan vi vel si oss enig i. budsjetteringen starter tidlig. Mange punkter skal fylles ut. Alt fra blomster, mat, kjole, lokaler. Ja listen er lang. 

 

Men så kommer fotograferingen også. Her er det flere som kan tenke at de kan spare inn en del på fotografen, og heller legge inn litt ekstra inn i kaken eller annet. 

 

Det anbefales ikke! Velger man det billigste man finner kun for å spare inn noen kroner, kan dere raskt ende opp med å sitte igjen uten gode bilder etter den store dagen deres. 

 

Dette er helt klart verdt å være litt obs på. Selvsagt, vi har jo alle vært ferske og nye en gang, men da er det viktig med god research på forhånd. Det er enkelt å tenke at en venn eller bekjent kan ta foto oppdraget. 

 

Vel, hvis ikke denne personen er proff så vil man ikke anbefale dette. Dette er minner man skal se tilbake på i årenes løp, og en tid man aldri får tilbake. 

 

Velg rett.

 

En god ting å huske på er at disse fotografiene ikke er et kjøp i seg selv, men en investering.

 

Hva med frieriet?

Hva med å ta bilder av frieriet? Det er flere grunner til at dette kan anbefales. Å finne en fotograf for slike oppdrag er en fantastisk mulighet til å bli kjent med fotografen før bryllupet og ikke minst å bli litt mer vant til å stå foran kamera før den store dagen.

 

Det finnes mange måter og grunner for en fotoshoot for et frieri. De fleste overrasker jo partneren sin når de tar steget for å fri til sin kjære. Noen velger en stor greie ut av frieriet, mens andre tar det helt i det små. Å kunne forevige dette er et minne for livet.

 

Det er mange som velger å annonsere sin forlovelse med bilder til familie og venner tatt fra en fotograf. Enten i studio eller ute i det fri. Men også kanskje fra selve øyeblikket din kjære går ned på kne?

Har du et ønske om at selve frieriet skal fotograferes i «skjul»? Hva med å høre med fotografen om det kan la seg gjøre! Kanskje finner dere noe helt unikt dere kan gjøre.

Vi er vel enige i at på denne dagen ikke er rom for testing og feiling når det kommer til fotografiene. Å skulle sitte igjen senere og se at halvparten av bildene er ubrukelig er ikke noe man ønsker! derfor.. velg profesjonell fotograf som kan dette yrket ut og inn. Som kan skape magi av alt. 

 

Ikke minst.. Husk å puste. Senk skuldrene og nyt deres helt spesielle dag.

Praktisk informasjon

I alle mine pakker er det inkludert digitale bilder. Jeg lager også helt nydelige album, takkekort og bilder som kan henges på veggen eller ligge på bordet, som enten kortboks eller briketter. Dette er perfekt å gi i gave til f.eks. foreldre, søsken og besteforeldre.

I tilfelle dere ønsker bilde produkter som er med en fantastisk håndlaget kvalitet og råvarer av beste slag. Papir som benyttes av de store galleriene når store verk skal stilles ut. Bestill via meg og det er garantert topp kvalitet og så slipper dere jo å gjøre den jobben selv.

Kontrakt

Jeg har alltid kontrakt på bryllupsfotografering. Det er viktig og huske på at bryllupsdagen er ikke booket før kontrakten er undertegnet og dere har betalt inn bookinghonoraret.

Bookinghonorar

For å være sikker på å få reservert datoen som dere ønsker betales det et bookinghonorar som er 50% av pakke prisen dere bestiller. Dette betales ved booking. Når faktura på rest beløp sendes ut 2 uker før bryllupet med forfall dagen før bryllupet, trekkes denne summen av total beløpet  for den bryllupspakken dere ønsker dere.  Bookinghonoraret er ikke refunderbart v/avbestilling.

Reiser

Reise ut over 50km tur retur mitt studio i Sandefjord er inkludert. 

Dersom reisen går over 1-2 overnattinger tilkommer reisetillegg på 6000,-( kommer litt an på hvor det skal reises). Tillegg for reise med overnatting faktureres på samme faktura som bookinghonoraret. Dette er ikke refunderbart ved kanselering.

Reisetilleggene dekker reisetid og alle nødvendige utgifter som jeg får når jeg kjører bil til oppdraget. Jeg sender ikke bare en faktura på reisekostnader uten at vi har hatt en dialog på dette.  Når vi treffes eller har vår samtale vi telefon/skype, så tar jeg opp dette. Dere vil da få et estimat på hva reisekostnaden vil komme på. Slik at dere på forhånd vet hva det vil kost og ikke får noen store overraskelser senere.

Praktisk informasjon

I alle mine pakker er det inkludert digitale bilder. Jeg lager også helt nydelige album, takkekort og bilder som kan henges på veggen eller ligge på bordet, som enten kortboks eller briketter. Dette er perfekt å gi i gave til f.eks. foreldre, søsken og besteforeldre.

I tilfelle dere ønsker bilde produkter som er med en fantastisk håndlaget kvalitet og råvarer av beste slag. Papir som benyttes av de store galleriene når store verk skal stilles ut. Bestill via meg og det er garantert topp kvalitet og så slipper dere jo å gjøre den jobben selv.

Kontrakt

Jeg har alltid kontrakt på bryllupsfotografering. Det er viktig og huske på at bryllupsdagen er ikke booket før kontrakten er undertegnet og dere har betalt inn bookinghonoraret.

Bookinghonorar

For å være sikker på å få reservert datoen som dere ønsker betales det et bookinghonorar som er 50% av pakke prisen dere bestiller. Dette betales ved booking. Når faktura på rest beløp sendes ut 2 uker før bryllupet med forfall dagen før bryllupet, trekkes denne summen av total beløpet  for den bryllupspakken dere ønsker dere.  Bookinghonoraret er ikke refunderbart v/avbestilling.

Reiser

Reise ut over 50km tur retur mitt studio i Sandefjord er inkludert. 

Dersom reisen går over 1-2 overnattinger tilkommer reisetillegg på 6000,-( kommer litt an på hvor det skal reises). Tillegg for reise med overnatting faktureres på samme faktura som bookinghonoraret. Dette er ikke refunderbart ved kanselering.

Reisetilleggene dekker reisetid og alle nødvendige utgifter som jeg får når jeg kjører bil til oppdraget. Jeg sender ikke bare en faktura på reisekostnader uten at vi har hatt en dialog på dette.  Når vi treffes eller har vår samtale vi telefon/skype, så tar jeg opp dette. Dere vil da få et estimat på hva reisekostnaden vil komme på. Slik at dere på forhånd vet hva det vil kost og ikke får noen store overraskelser senere.