fotograf paul thürmer

Kjersti og Luc sitt bryllup på Veierland

Kjersti og Luc holdt bryllupet sitt på Veierland i Vestfold. Dette var ett fint og lite bryllup med kun de nærmeste tilstede. De hadde bestemt seg for og ha ett lite, koselig og søtt bryllup. Fra jeg ble hentet på Engø brygge med båt og fraktet over til Veierland fikk jeg følelsen av at de virkelig hadde gjennomført det de hadde bestemt seg for.

 

Når jeg ankommer plassen der vielse og fest skulle være gikk jeg opp til bruden og  brudepikene som akkurat var ferdig med og gjøre seg klare. Bruden var i ett rom med store vinduer som skapte så vakkert naturlig lys. Bruden strålte, hun var så vakker.

 

Dette bryllupet kom veldig brått på meg. For ca 3 uker siden tikket det inn en melding med spørsmål om jeg var ledig og kunne fotografere ett bryllup på Veierland. Dette hørtes så spennende ut at jeg ikke kunne si nei til dette. Jeg er så glad for at jeg sa ja til dette for dette var helt fantastisk. Normalt så planlegges bryllup godt tid i forveien. Dette viser at man kan få gjort mye på kort tid 🙂

 

Jeg er utrolig takknemlig som fikk muligheten til og forevige denne dagen for Kjersti og Luc som er to helt fantastiske mennesker.

 

Her er noen av bildene fra dette vakre bryllupet.

 

Kjersti og Luc sitt bryllup på Veierland 1

Kjersti og Luc sitt bryllup på Veierland 2

Kjersti og Luc sitt bryllup på Veierland 3

Kjersti og Luc sitt bryllup på Veierland 4 Kjersti og Luc sitt bryllup på Veierland 5 Kjersti og Luc sitt bryllup på Veierland 6 Kjersti og Luc sitt bryllup på Veierland 7 Kjersti og Luc sitt bryllup på Veierland 8 Kjersti og Luc sitt bryllup på Veierland 9 Kjersti og Luc sitt bryllup på Veierland 10

Kjersti og Luc sitt bryllup på Veierland 11

Kjersti og Luc sitt bryllup på Veierland 12 Kjersti og Luc sitt bryllup på Veierland 13

 

Siste blogg innlegg
Portrett Paul Thürmer

Paul Thürmer

Fotograf

Mine favoritter