Konfirmasjonsfotografering

Konfirmasjonen er en viktig milepæl i livet til mange unge mennesker, og det er en spesiell anledning som fortjener å bli husket. Fotografering spiller en avgjørende rolle i å bevare disse minnene for alltid. 

 

Jeg fotograferer konfirmanter i Sandefjor, Larvik og Tønsberg. Min anbefaling for fotografering av konfirmanter er å fotografere på en ettermiddag eller kveld. Da er lyst på sitt beste og det er mindre stress for konfirmanten. Da vil man få de aller fineste bildene.

Vi finner et sted som passer konfirmanten, og dere må gjerne ta
med flere antrekk. Kanskje hele familien også vil være med på
noen av bildene?

Under har jeg satt opp en lite med 5 gode grunner til og ikke fotografere på selve dagen

Under har jeg satt opp en liste med 5 gode grunner til og ikke fotografere på selve dagen

Priser

ca 1 times fotografering – 1900,-

Inkluderer 1 stk digital fil.

DIGITALE BILDEPAKKER

  • 5 digitale bildefiler – 3500,-
  • 10 digitale bildefiler – 5500,-

 

250,- pr stk utover 10 stk

Fotografering inne eller ute?

Å ha en fotografering ute er det beste jeg vet!

Når vi avtaler en fotografering diskuterer vi hvor vi skal ta bildene. Det er mange fine plasser som vi kan fotogrfere på, men tar gjerne i mot forslag på nye.

De aller fleste konfirmasjonsfotograferingene jeg fotograferer skjer ute. Vi finner den dagen hvor været er på sitt beste.

 

Mest optimale er når det er litt skyer på himmelen og solen er litt lav. Men vi bor i Norge så her kan vi få alle typer vær, og litt vær er vi vant med 😉

 

Ta med søsken og familien!

Bruk anledningen til å ta bilder av hele familien når dere har konfirmant i huset!

Det er en kjempe fin anledning og ta bilder av hele familien når det først skal fotograferes bilder av konfirmanten. Ta også med hun hvis dere har det.

Klær og noen gode råd

Det er finstasen som er det selv sagte valget til  enkonfirmasjonsfotograferingen.
Møt ferdig kledd i bunaden, finkjolen eller dressen. Men dere kan ta med et annet antrekk i tillegg, hvis dere også ønsker bilder i normalt antrekk. Noen konfirmanter driver med idrett og ønsker også og bli fotografart i drakta eller treningsutstyret sitt.

Det går helt fint å skifte fra finklær til hverdagsklær ute og er vi i studio er det like enkelt.

Hvis hele familien eller søsken skal være med på bildene så tenk igjennom hva dere skal ha på. Velg tidløse klær som ikke går av moten og finn farger og teksturer som matcher. Velg også klær som ikke har logoer og masse mønser som striper og ruter. Det kan bli litt rotete.

 

5 gode grunner til og ikke fotografere på selve dagen

  1. Mindre stress for konfirmanten: På selve konfirmasjonsdagen kan konfirmanten være opptatt med seremonier, familie og venner. Å fotografere på en annen dag gir dem muligheten til å være mer avslappet og fokusert på fotograferingen.

  2. Bedre tid og fleksibilitet: Ved å fotografere på en annen dag kan du ta deg bedre tid til å utforske ulike steder og vinkler uten å føle deg stresset av tidsbegrensninger som kan oppstå på selve konfirmasjonsdagen.

  3. Kontrollert lys: Fotografering på ettermiddagen gir bedre muligheter for å dra nytte av det gyldne lyset som oppstår på dette tidspunktet. Du har også muligheten til å unngå sterkt sollys som kan forårsake harde skygger midt på dagen.

  4. Færre forstyrrelser: På en annen dag kan du unngå å ha andre gjester eller hendelser som kan forstyrre fotograferingen. Dette kan gi en mer intim og fokusert opplevelse for konfirmanten og deg som fotograf.

  5. Mer kreativ frihet: Ved å fotografere på en annen dag har du mer frihet til å utforske ulike kreative ideer uten å måtte ta hensyn til tidsbegrensninger eller andre begrensninger som kan oppstå på selve konfirmasjonsdagen. Dette kan resultere i mer unike og minneverdige bilder.

Kontakt