Fotograf paul thürmer

Leveringsvilkår

Leveringstider

  • Leveringstiden er for de fleste fotograferinger er ca 1 uke etter at du har valgt hvilket/hvilke bilder du ønsker. Noen fotograferinger kan ha lengre leveringstid.

  • Bryllups fotografering 3-6 uker

  • Bedrifts fotografering og produkt fotografering 2-3 uker( avhengig av prosjektets størrelse og om vi blir enige om en dato for levering ).

  • Passfoto, levering samme dag, senest dagen etter( i Sandefjords området ).

PRIVATBILDER FORBLIR PRIVATE

Ingen bilder blir publisert verken på internett eller våre sider uten særlig tillatelse fra kunden. Våre priser gir også full bruksrett til alle bilder uten begrensning eller hemmelige kostnader.

Spørsmål til fotografen

Kan jeg bruke bildene akkurat som jeg vil og hvem har rettighetene på bilder?

Vi gir full bruksrett til våre kunder etter betaling på oppdrag har funnet sted. Du har mulighet til å bruke bildene akkurat som du selv ønsker inkludert reklame. Det er den som tar bildet som har rettighet på bildet og kan gi bruksrett etter avtale, noe som vi gjør hvis ikke annet har blitt særlig avtalt.

Har en fotograf lov til å legge fram bilder av sine kunder på sin webside uten å få samtykke?

Fotografen har lov til å vise fram sitt verk og vanligvis kan ikke bilder publiseres uten tillatelse fra den som har blitt avbildet. Jeg publiserer bilder kun med tillatelse fra de som har blitt fotografert og synes det er ufint å ikke spørre.

Bildebehandling og etterbehandling

Det er sjeldent bilder kan leveres uten gjennomgang og optimalisering. De fleste bilder vil være bedre etter behandling både i detaljer og kontrast. Gjennomsnitt bildebehandlingstid er fotograferingstid ganger 1 eller 1.5

Dersom jeg ønsker bildene levert på usb-minnepenn er dette mulig?

Dette er ingen problem, mot et lite tillegg i pris kan du hente bildene på minnepenn så fort bildene er behandlet.

Jeg har allerede fått bilder og er kjempe fornøyd, men ønsker å få disse i lavoppløste versjoner for nettbruk og på sosiale medier, hva vil dette koste?

Dersom du bestiller høyoppløslige bilde filer så følger bilde filer for bruk på internett og sosiale medier med i prisen. Dersom du ønsker noen bilder mer tilpasser f.eks Instagram gir du oss bare beskjed om dette, så tilpasser vi.

Hva gjør vi hvis vi ikke er fornøyd med bildene?

Vi operer med fornøydgaranti og høye krav til våre egen kvalitet på bilder. Dersom du ikke er fornøyd med bildene og det ligger skjønn i dette, kanseller vi fakturaen. 

Det skal sies at jobber aktivt med kvalitetsjekk under fotografering. Fotografen sjekker sammen med kunden underveis kvalitet på bilder under fotografering for å forsikre seg om at bilder er av forventet kvalitet. Ved bryllups fotografering tas det backup av bildene underveis. I studio lagres alle bildene på minnekort og på en pc.

Jeg har fått en mye billigere pris på tilbud fra en annen fotograf, forhandler dere på pris?

Pris er ofte en veldig viktig faktor når kunden skal velge fotograf til enten priavt fotografering eller til sin bedrift. Prisen reflekterer ofte kvaliteten på både fotografen og bildene som leveres. Det er alltid viktig å forsikre seg at fotografen som tilbyr svært lav pris i forhold til seriøse fotografer, faktisk kan levere gode resultater.
Jeg prøver ofte å hjelpe de kundene som har ett litt lavere budsjett for fotografering så det er bare å ta kontakt.

Jobber du på søndager og helligdager? koster det ekstra?

Ja, jeg tar imot oppdrag i alle årets dager. Det er ikke noe for søndager. Men det 50% tillegg for helligdager. Pris blir oppgitt på pristilbudet som blir gitt dersom det er en helligdag.

Del på Facebook
Twitter