Fotograf paul thürmer

Line & Stefan Bryllup <3

Bryllupsfotografering bøkilen i Sandefjord

Denne dagen var en drøm. Det var vakkert fra et visuelt perspektiv, men det som virkelig fanget meg var de uvurderlige følelsene som så ut til å fortsette gjennom hver eneste del av feiringen!!

Det var så mange øyeblikk gjennom bryllupsdagen til Line og Stefan at jeg tenkte med meg selv: «Dette er grunnen til at jeg elsker jobben min.»

 

Line og Stefan giftet seg i Sandar kirke den 25.09.2021. 

 

Jeg fulgte Line og Stefan fra Line gjorde seg klar på Hotel Kong Carl i Sandefjord sentrum. Etter å tatt litt bilder at Line og brudepikene gjør seg klare reiste jeg opp til Sandar kirke der Stefan tok i mot gjestene.

 

Etter litt kom Line til kirken og inn sammen med sin far. Stefan står å venter på henne og tar henne i mot og hjelper Line opp til sin plass.

 

Under hele vielsen sender Line og Stefan hverandre små herlig blikk og smil. De ser så forelsket ut. Det er så herlig å se og få være der og fange disse øyeblikkene for evig tid.

 

Etter vielsen og fotografering med famile forran kirken reiser vi ut til Bøkilen, som er et helt fantastisk sted. Det er så fint der. Her fanger vi mange fantastiske bilder av Line og Stefan. Her velger jeg og benytte en tele zoom linse sånn at de kan være litt sammen «alene» mens vi andre er litt på avstand. Jeg synes det er en fin måte å la brudeparret få puste litt, bare dem to.

Også får jeg fanget veldig mange uposerte bilder. Det føles, og blir litt mer naturlig synes jeg.

 

Min stil er ikke å posere så alt for mye. Jeg kommer med ideer  om hva jeg tenker vil bli fint ut ifra lokajsonen vi befinner oss på. Jeg liker og ha en måte å fotografere på der det på en måte skjer litt av seg selv.

 

Når vi var ferdige på Bøkilen så reiste vi opp til Mokollen, ikke helt på toppen av Mokollen. Men midt på der man kan kjøre over fra Åselyparken og over til Mosserød.

Der er det ofte ett veldig fint lys( kommer litt an på tiden av året, men en veldig fin plass og ta bilder). Det er litt i ly for både direkte sol og regn. Så en veldig fin plass og fotografere på.

 

Her har jeg lagt med et lite utvalg av bildene fra denne flotte, fantastiske dagen i September 2021.

Siste blogg innlegg