Om fotograf Paul Thürmer

Portrettfotografering

Hei og velkommen til meg.

Mitt navn er Paul Thürmer, og jeg er en fotograf i Sandefjord med bred erfaring innen ulike sjangre, inkludert bryllup, portrett, produkt, lifestyle, produkter, bolig, eiendom, dronefoto og -video

Med over ti års erfaring og de siste fem årene som fulltidsfotograf, har jeg dedikert meg til å fange de mest minneverdige øyeblikkene gjennom mitt kamera.

Som bryllupsfotograf har jeg en unik stil som fokuserer på å fange de beste øyeblikkene under bryllupet. Uansett om lyset og lokasjonen krever en litt mørk og kontrastfylt stil eller en lys og luftig tilnærming, tilpasser jeg meg alltid for å gi hvert bryllup sitt eget særpreg. Ofte faller jeg tilbake på en litt mørk grønn/brun/gul ish tone med svakere farger, men jeg tilpasser meg alltid for å skape den perfekte stemningen som brudeparet ønsker.

Ved portrettfotografering er det viktig for meg å skape en avslappet atmosfære for mine subjekter. Jeg tror at det beste resultatet kommer når folk føler seg komfortable og avslappet foran kameraet. Gjennom min erfaring som fotograf har jeg lært å fange personlighet og individualitet i hvert portrett jeg tar.

Sandefjord er mitt utgangspunkt og byen jeg bor i, men jeg reiser over hele Østlandet for å dokumentere uforglemmelige øyeblikk. Jeg har gjennomført oppdrag i Tønsberg, Andebu, Horten, Drammen, Larvik, Oslo, Moss, Fredrikstad, Rondane, Skien, Porsgrunn og mange flere steder. Uansett hvor ditt arrangement eller prosjekt befinner seg, er jeg mer enn villig til å ta turen for å fange de magiske øyeblikkene som vil vare livet ut.

Jeg ser frem til å jobbe med deg og bidra til å skape minner som du vil verne om for alltid. Ta gjerne kontakt med meg for å diskutere ditt neste fotograferingsbehov eller prosjekt.

Kontakt