fotograf paul thürmer

Hei og velkommen til meg!

Bilde av fotograf sandefjord

Mitt navn er Paul Skahjem Thürmer, jeg har fotografert i snart 10 år, men har vært mest aktiv de siste 5 årene. Tidligere drev jeg ved siden av fast jobb. 

 

Mine områder som jeg fokuserer på er å fotograferer er barn og familiefotografering, bryllupsfotografering, grupper  og portrettfotografering for bedrifter. Jeg fotograferer også portrett bilder til CV, sosialemedier og Tinder.

 

Studio som jeg deler med en annen fotograf ligger ikke langt uten for Sandefjord sentrum. Her kan vi ta mange forskjellige typer bilder. Hun jeg deler med spesialiserer seg på nyfødt.  

 

Jeg er en som gjerne reiser til deg for å fotografere barn og familiefotografering, bryllupsfotografering. Jeg reiser også for bedrifts oppdrag. Dette for det meste innen for søndre Vestfold og Telemark ( Grendlands området ). Så om du ikke kan komme til meg så kan jeg komme til deg. Tar med meg mitt portable reise studio.

 

For bryllup reiser jeg over hele landet.

 

Ta kontakt for en hyggelig samtale, så finner vi en løsning som passer for deg/dere 🙂

 

Tjenester

Følelser

Hva er et bilde? Ett bilder ikke bare ett bilde. Veldig mange kan ta ett fint bilde. Men det å være fotograf er så mye mer enn å ta ett bilde, trykke på knappen på kamera. Det å være fotograf er at du lager bilder, fanger tiden og skaper minner som vil vare for alltid.

 

Ett bilde er ett øyeblikk i tiden som inneholder følelser, minner og det å ta vare på tiden. Stoppe opp litt og lagre alle minnene. Det er følelser som ligger i minnene av å se barn blir store. Barn vokser opp og selv blir voksne. Jeg ser selv på mine egne barn og tenker ofte » at det er så godt at jeg kan fryse tiden og lagre disse minnene vi har sammen. Henge dem på veggen og bli minnet på de øyeblikkene og hvor fint det var. For plutselig er de ikke barn lengre.

 

For mange så er det mye følelser når jeg viser de bildene eller gir dem en utskrift som de kan holde, ta på og kjenne på. Det gir meg en meg enorm glede og se reaksjonen, blikket, smilet og gleden når de ser hvor fine bildene er. Utskrevet enten til å ha på veggen eller i album. Da vet jeg at dette kommer til å glede dem i lang lang tid.

 

Jeg har fått spørsmål om hva jeg liker best med og være fotograf.  Det korte svaret er ALT. Men det er mest det og se gleden som skapes når bildene blir vist frem. At jeg ser at andre blir glade når de ser resultatet og å vite at det vil være noe som kan vare i generasjoner. Det og ha skapt noe fint.

Hvis du har lest alt dette så er det sikkert sett på bildene mine og tenkt at jeg liker stilen. Send meg en e-post så kan vi ta en prat og sette opp en uforpliktet samtale.

Bryllupsfotografering

Bryllups fotografering er en av mine favoritter og fotografere. Jeg startet med bryllups fotografering for 4 år siden. Jeg husker det som noe ekstremt skummelt. Men for vært bryllup jeg fotograferer blir jeg  bare mer og mer glad i og fotografere bryllup. Det å få være den som fanger de vakre øyeblikkene som vil vare resten av livet. 

Ofte får jeg spørsmål om hva jeg liker best ved å fotografere ett bryllup.

Det korte svaret er hele dagen, det å fange alle øyeblikkene som skjer på en så stor dag som det er når noen gifter seg.

Men for meg så handler det om følelser. Det er mange følelser i løpet av en hel dag. Men de aller største øyeblikkene som har mye følelser i seg er når brudgommen sitter i kirken og venter på bruden. I det han ser henne komme inn igjennom døren for første gang. Du ser det er en spenning og en glede og se sin brud komme ned kirkegulvet. Og når bruden ser brudgommen for første gang. Det er vakkert.

Min stil

Min måte å fotografere brudepar er ikke å prøve å gi for mye regi eller posere dere, men heller la ting skje naturlig. Når dere har fokus på hverandre og ikke på kamera eller fotografen får man frem de beste uttrykkene, som smilene, blikkene og følelsene. Det vil komme litt direksjoner om hva vi må ta av bilder og hva som er fint.

Stilen min er litt blandet mellom dokumentar og portrett.
Men for meg er det aller viktigste at vi sammen finner en stil som dere liker og som dere vil bli fornøyd med.

Jeg prøver å få til en god miks av bilder, men også fokus på de klassiske portrettbildene.

Jeg elsker og få være den som fanger de spesielle øyeblikkene som oppstår på bryllupsdagen, få ta del i en så spesiell og vakker ting som når to mennesker gir hverandre sitt ja til å dele livet sammen.

På bryllupsdagen så kler jeg meg pent og prøver å være så usynlig som jeg kan være når vi er i kriken.

Hvis det høres ut som om at vi kan være en god match så vil jeg veldig gjerne høre ifra dere! Veldig mange booker veldig tidlig, gjerne et år i forveien, så ikke vent for lenge med og kontakte meg for en uforpliktet samtale.

Gleder meg til å høre ifra dere.

Sammen fanger vi de flotteste øyeblikkene i livet.

Portrett, barne og familie fotografering

Jeg driver også med andre type fotograferinger. Jeg tar bilder til bedrifter som trenger protrettbilder av sine ansatte. Barne og familiebilder. Enten i studio eller ute på location.

 

På vårparten så er det veldig stor etterspørsel etter passfoto/passbilder, så da blir det til at jeg fotograferer mange passbilder av barn i alderen 0-4 år i mitt studio i Sandefjord.

Barnefotografering portrettfoto studiofotografering Sandefjord Bilde har blå grå bakgrunn

Næringslivet

Om fotografen 3

For næringslivet gjør jeg mange forskjellige oppdrag. Som f.eks

 

  • Portrettbilder
  • Gruppebilder
  • Miljø og hverdagsbilder
  • Drone bilder av bedriften
  • Drone video
  • 360 panorama
  • Produktbilder

Hele Norge

Jeg er for det meste på Østlands- området, for det aller meste i Vestfold, men jeg reiser også til Østfold, Oslo, Telemark, Buskerud og ellers i Norge.

Alt kan fotograferes

Stort sett alt kan fotograferes og fanges for evig og alltid. Det er ikke et oppdrag som er for lite eller for stort.

Ta kontakt så kan vi snakke litt sammen om hva du ønsker, så finner vi ut sammen hva som passer for deg og ditt behov. 

 

Send meg en melding da..

Ny nettside kommer snart

Vi jobber for tiden med en ny nettside, så inn til den er på plass kan det være at noe info mangler. Men du kan bare kontakte meg med dine spørsmål via 46 66 92 92 eller ved og benytte kontaktskjema.

Mvh Paul Thürmer