Fotograf paul thürmer

Portrettfotografering for bedrifter

Portrettfotografering av de ansatte hos Bitcoin1.no, Jeg ble kontaktet av bitcoin1.no da de trengte nye portrett bilder til sin nye nettside og som de kunne benytte på sosialemedier.

Under fotograferingen ønsket de at vi tar bilder på både mørk og lys bakgrunn. Dette er noe jeg gjør om kunde ønsker dette når vi har tid. Denne dagen var en søndag, så jeg hadde ingen andre fotograferinger etter denne. Noen ganger så kan det være bra og ha to typer bilder og velge i mellom. Men dette må helst avtales på forhånd.

De ønsket også at vi tok litt forskjellige bilder. Så jeg foreslo at vi tok noen bilder de står med en pc å later som om at kursen på bitcoin er på vei opp. Da fikk vi litt artig bilder som ble veldig bra og som de likte veldig godt.

Normalt når man bestiller en fotografering så snakker vi om hva dere ønsker og hva dere er ute etter. Da blir vi enige om hva dere ønsker slutt resultatet skal bli. Hvis det er snakk om et litt større prosjekt så kan jeg planlegge med tanke på tid og om det er noe som må skaffes. Det kan for eksempel være å hente inn en makeup artist for sminke og hår eller en klesstylist for å hjelpe til med antrekk osv.
NB: dette kommer i tillegg til prisen for fotografering. Dette er kun eksempler. Men om det er en slik stor jobb vil jeg inn hente priser og gi din bedrift en pris på totalen.

For vanlig standard portrettbilder av de ansatte i bedriften starter prisen på kr 890,- for store grupper se her for flere priser .

 

Kontakt meg for en uforpliktende samtale, så finner vi en pakke som passer din bedrift.

 

Under ser du noen av bildene vi tok i studio.

 

Portrettfotografering for bedrifter - Bitcoin1.no 1 Portrettfotografering for bedrifter - Bitcoin1.no 2

Portrettfotografering for bedrifter - Bitcoin1.no 3 Portrettfotografering for bedrifter - Bitcoin1.no 4

 

Portrettfotografering for bedrifter - Bitcoin1.no 5 Portrettfotografering for bedrifter - Bitcoin1.no 6