Fotograf paul thürmer

Portrettfotografering ute hos bedriften

Jeg fikk en telefon fra dagligleder hos Manpower Sandefjord om at de trengte nye portrett bilder av 5 ansatte ved kontoret i Sandefjord. Dette er noe jeg kan hjelpe til meg så jeg sa ja med en gang. Fredag 1 Oktober pakket jeg med meg mitt portable studio og satt opp dette hos Manpower Sandefjord i ett ledig kontor de hadde.

 

Dette er veldig praktisk for de ansatte da de kan fortsette og jobb til alt er klar. Da er det bare for de ansatte å komme inn i mitt provisoriske studio etter tur når det er dems tur til å bli fotografert.

 

Forskjellige typer portrett

Det er mange muligheter for forskjellige typer portrett.

 

I dette tilfellet så ønsket Manpower sentralt at jeg skulle benytte en spesifik bakgrunn slik at det blir likt på deres nettsider. Så har tok vi bildene på en grå bakgrunn, klippet personen ut fra bakgrunn og la dette ovenpå ønsket bakgrunn. Det er litt justeringer som må gjøres så overgangen til bakgrunn og lys/farger ser bra ut.

 

Portrettfotografering Manpower Sandefjord 1

 

Portrettfotografering Manpower Sandefjord 2

 

Portrettfotografering Manpower Sandefjord 3

 

Portrettfotografering Manpower Sandefjord 4

 

Portrettfotografering Manpower Sandefjord 5