Logo Paul Skahjem Thürmer

Pris fotograf bryllup

Hva er viktig når det kommer til pris fotograf bryllup? Hvordan balanserer du riktig pris opp mot god kvalitet?

 

Faktorer som påvirker prisen for fotograf i bryllupet ditt

Fotografer er som håndverkere. Det er mange som leverer tjenesten, men for at du skal bli fornøyd med resultatet bør du velge en som passer til ditt bryllup. Pris fotograf bryllup avhenger derfor av en rekke ulike faktorer.

Pris fotograf bryllup

Erfaring og omdømme

Fotografen bør ha lang erfaring og omdømmet bør være godt. Du ser mine bilder her på nettsiden. Dette er kun et lite utvalg og du må gjerne ringe meg på 46669292 hvis du har spørsmål som er viktig for ditt bryllup.

 

Fotografen bør ha et firma. Dette kan du sjekke hos proff.no (søk etter navnet på fotografen). Har ikke fotografen et eget firma, så bør du vurdere om dette er riktig fotograf for deg.

 

Jeg har mer enn 10 års erfaring med bryllupsfotografering og jeg elsker denne delen av jobben min. Som en kreativ sjel og profesjonell fotograf er jeg med på å dokumentere din aller fineste dag.

 

Dette er viktig for alle par som gifter seg at mine bilder skal være en påminnelse om dagen når hverdagen kommer.

 

Mine bilder skal vise deres kjærlighet til hverandre. Erfaringen min gjør det enklere for dere å ta gode og kjærlige bilder.

 

Bildene mine og dere skal utgjøre magi sammen slik at dere får minner for livet!

 

Utstyr og teknisk kompetanse

Min kompetanse og erfaring er også viktig innenfor teknikken jeg bruker. Kameraer og utstyr er mine viktigste verktøy for å fange øyeblikkene.

 

Jeg tar alle bilder i RAW-format og gjør mye etterarbeid for å gjøre bildene så perfekte som mulig. Jeg jobber særlig med forbedring av lysforhold, men jeg kan også gjøre visuelle endringer hvis du ønsker det (for eksempel fjerne en føflekk).

 

Alle fotografer bør ha et profesjonelt utstyr og god teknisk kompetanse. Ring gjerne fotografen og spør hva slags utstyr og programvare hun eller han bruker. Det gir deg en god pekepinn på om fotografen er god eller ikke.

 

Dere kan slappe av og vite at jeg har det tekniske utstyret som gjør at det blir enklere å ta gode bilder selv på regnværsdager.

 

Varigheten av oppdraget

Prisen for en fotograf i et bryllup avhenger også av varigheten. Skal du bruke fotografen kun til en fotosesjon eller vil du at fotografen er der hele dagen sammen med dere? Mange ønsker å ha fotografen med seg hele dagen.

 

Hva koster det å ha en fotograf i bryllup?

 

Mine pakker og priser som følger:

 • Fotosesjon (maks 4 timer) – Portrettbilder og vielsen: kr. 14 900,- inkl. mva.
  Jeg har ingen begrensninger på antall bilder, men en god fotograf vil typisk gi deg 50 high resolution bilder og planleggingsmøte.

 • Halvdagspakke med foto (6 timer): kr. 19 900,- inkl. mva.
  Jeg har ingen begrensninger på antall bilder, men en god fotograf vil typisk gi deg 200 high resolution bilder og planleggingsmøte.

 • Heldagspakke med foto (12 timer): kr. 32 000,- inkl. mva.
  Jeg har ingen begrensninger på antall bilder, men en god fotograf vil typisk gi deg350 high resolution bilder og planleggingsmøte.

Disse prisene reflekterer hva du bør ta høyde for med tanke på bryllupsfotograf pris. Til syvende og sist er det dere som velger hva dere vil betale for en bryllupsfotograf.

 

 

En god fotograf starter alltid et planleggingsmøte før selve dagen. Det er viktig for meg som fotograf å få en forståelse av hvordan dere ønsker at jeg tar bildene på din store dag. Gjennom god planlegging kan jeg få til det du ønsker deg.

 

Etter bryllupet jobber jeg med bildene og gjør forbedringer slik at lysforhold og andre detaljer forbedres.

 

Bildene jeg tar gjør at dere skal kunne gjenoppleve den store dagen. Både på papir og som digitale filer.

 

Tilleggstjenester og produkter

 

Alle fotografer ønsker seg mersalg. Priser på bryllupsfotografering inkluderer ikke nødvendigsvis alt brudepartet ønsker seg. I pakkene får du et visst antall bilder og eventuelt video. Noen fotografer lever primært av mersalg, og for deg kan det bli veldig dyrt.

 

Jeg ønsker å gjøre det enkelt for dere og for meg selv. Vi avtaler alltid hva som er viktig for dere; mange bilder som krever lite bearbeiding i etterkant eller færre som skal bearbeides grundig.

 

 

Jeg tilbyr tilleggstjenester og jeg skreddersyr fotografipakken til deres bryllup. Ring meg gjerne for en uforpliktende prat.

 

Halvdags-pakke med foto

 

Min halvdagspakke er på maksimalt 6 timer fotografering. Du velger selv når på dagen du ønsker at jeg er med dere. Dette er primært fotoseanse av vielsen og portrettfotografier.

 

Vi tar et planleggingsmøte i forkant for å gå igjennom sjekklisten min. På selve bryllupsdagen skal alt være perferkt. Det er viktig for meg å planlegge og bli kjent med dere.

 

Jeg har utarbeidet en liste som tar for seg alle ting vi må tenke på. Dere som brudepar, deres familie og jeg som fotograf. Med denne listen får vi til det beste samarbeidet, slik at du får de beste bildene fra din store dag!

 

Pris og hva som er inkludert

Pakken koster kr. 19 900,- inkl. mva.

 

Inkluderer

 • Planlegginsmøte
 • Fotograferingen
 • Behandling av digitale filer i høyoppløsning.
 • Ferdig levert i online-galleri (ett års lagring).
 • Ingen begrensning på antall bilder.
 • Kjærestefotografering i forkant hvor det leveres opp til fem bildefiler.

 

Heldagspakke med foto uten video

Min heldagspakke er på maksimalt 12 timer fotografering. Du velger selv når på dagen du ønsker at jeg er med dere.

Du får bildene som digitale filer og på papir hvis det er avtalt på forhånd.

Vi tar et planleggingsmøte i forkant for å gå igjennom sjekklisten min. Jeg har utarbeidet en liste som tar for seg alle ting vi må tenke på. Brudparet, deres familie og jeg som fotograf. Med denne listen får vi til det beste samarbeidet, slik at du får de beste bildene fra din store dag!

Pris og hva som er inkludert

Pakken koster kr. 32 000,- inkl. mva.

 

Inkluderer

 • Planlegginsmøte
 • Fotograferingen (også middagen).
 • Behandling av digitale filer i høyoppløsning.
 • Ferdig levert i online-galleri (ett års lagring).
 • Ingen begrensning på antall bilder.
 • Kjærestefotografering i forkant hvor det leveres opp til fem bildefiler.

Heldagspakke med foto og video

Min heldagspakke er heldagsfotografering og er på maksimalt 12 timer fotografering og video. Du velger selv når på dagen du ønsker at jeg er med dere.

Jeg lager også en video med levende bilder og stillbilder i tillegger til de høyoppløslige bildene som dere får i denne og andre pakker. Du får bildene som digitale filer og på papir hvis det er avtalt på forhånd.

Vi tar et planleggingsmøte i forkant for å gå igjennom sjekklisten min. Jeg har utarbeidet en liste som tar for seg alle ting vi må tenke på. Dere som brudepar, deres familie og jeg som fotograf. Med denne listen får vi til det beste samarbeidet, slik at du får de beste bildene fra din store dag!

Pris og hva som er inkludert

Pakken koster kr. 45 000,- inkl. mva.

 

Inkluderer

 • Planlegginsmøte
 • Fotograferingen (også middagen).
 • Videoopptak
 • Behandling av digitale filer i høyoppløsning.
 • Ferdig levert i online-galleri (ett års lagring).
 • Ingen begrensning på antall bilder.
 • Kjærestefotografering i forkant hvor det leveres opp til fem bildefiler.

 

Ofte spurte spørsmål

Hva skjer etter bryllupet?

Etter bryllupet vil jeg bearbeidet bildene og eventuelt video. Jeg bruker cirka en uke på dette arbeidet. Jeg sender dere en lenke hvor dere kan laste ned bildene når disse er klare. Bildene leveres primært som digitale filer, men også på papir hvis dere ønsker det.

Kan jeg bruke bildene i sosiale medier?

Ja, du kan bruke bildene fritt i sosiale medier.

Slik finner du den rette fotografen til ditt bryllup

Nedenfor har jeg laget en litt sjekkliste til hva du bør vurdere før du velger fotograf.

Vurder budsjett og stilpreferanser

Hva er prisen du ønsker å betale for en fotograf? Hva koster en bryllupsfotograf? Husk at pris også kan reflektere kvalitet, så her må du vurdere hva som er viktigst for deg.

Har du noen stilpreferanser? Profesjonelle fotografer er gode på natur og andre er mer moderne og kunstneriske. Du får det du betaler for.

Fornøyd kunde

Undersøk og sammenlikn fotografer

Ta en telefon til meg eller andre fotografer. Det koster ingenting å snakke med hverken meg eller andre og du vil få en god pekepinn på om dette er en person du ønsker å ha rundt deg på bryllupsdagen din. Forberedelser er viktige og betyr at du finner den beste som kan fotografere for dere.

Les vurderinger

Les vurderingene som andre kunder har lagt igjen. Det enkleste er å finne Google reviews for fotografen.

Noen av dere innhenter priser fra andre, men vær oppmerksom på at pris også reflekterer hvor fornøyde kundene har vært. Bryllupsfotograf pris vil nødvendigvis ikke reflektere kvaliteten til fotografen.

Planlegg en prat med fotografen og still spørsmål

Skriv ned en liste med dine spørsmål. Alle er vi ulike og du har helt sikkert spørsmål som du ønsker å stille. Jeg setter gjerne av tid til å svare på det du lurer på.

Se gjerne på nettsiden min. Se på bildene og få en tilbakemelding fra dere om hva dere liker.

Husk at vi skal gjøre dagen din perfekt!